Печінка в сметані

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 300 г сметанного соусу з цибулею або томатного з грибами;
  • зелень;
  • мелений перець Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОбсмажені шматки печінки викласти в каструлю, залити гарячим соусом і на 20-25 хвилин поставити в духовку на деко з водою або на дуже слабкий вогонь, щоб страва не кипіла.
  • 2 крокПодати до столу, посипавши сильно зеленню. Гарнірувати відвареною або смаженою картоплею або розсипчастою кашею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test