
Печінка в сметані
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г печінки;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 300 г сметанного соусу з цибулею або томатного з грибами;
- зелень;
- мелений перець Огородник™;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокОбсмажені шматки печінки викласти в каструлю, залити гарячим соусом і на 20-25 хвилин поставити в духовку на деко з водою або на дуже слабкий вогонь, щоб страва не кипіла.
- 2 крокПодати до столу, посипавши сильно зеленню. Гарнірувати відвареною або смаженою картоплею або розсипчастою кашею.