Печінка, запечена з картоплею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;
  • 1 ст. л. маргарину;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 500 г картоплі;
  • 300 г соусу цибульного з грибами чи сметанного;
  • 2 ст. л. тертого сиру;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНа сковороду налити соус тоненьким шаром, покласти шматки смаженої печінки, а поруч – цілу варену картоплю.
  • 2 крокВсе це залити гарячим соусом, посипати тертим сиром, скропити олією та запекти.
  • 3 крокПодати в тому ж посуді, поливши маслом та посипавши зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test