
Печінка, запечена з картоплею
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г печінки;
- 1 ст. л. пшеничного борошна;
- 1 ст. л. маргарину;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 500 г картоплі;
- 300 г соусу цибульного з грибами чи сметанного;
- 2 ст. л. тертого сиру;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокНа сковороду налити соус тоненьким шаром, покласти шматки смаженої печінки, а поруч – цілу варену картоплю.
- 2 крокВсе це залити гарячим соусом, посипати тертим сиром, скропити олією та запекти.
- 3 крокПодати в тому ж посуді, поливши маслом та посипавши зеленню.