
Перець, фарширований бринзою та яйцями
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
6 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг перцю;
- 500 г бринзи;
- 5 яєць;
- 150 г рослинної олії;
- мелений червоний перець ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокУ зрілих прямих стручків перцю надрізати верхню широку частину у вигляді кришечки, видалити стержень з насінням.
- 2 крокБринзу розім’яти, змішати з яйцями, приправити червоним перцем.
- 3 крокЦією сумішшю заповнити стручки, кришечками закрити. У посуді підігріти олію і підрум’янити в ній перець з обидвох сторін, після чого поставити на 10 хвилин у духовку. Подавати до столу охолодженим.