Перець, фарширований бринзою та яйцями

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    6 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг перцю;
  • 500 г бринзи;
  • 5 яєць;
  • 150 г рослинної олії;
  • мелений червоний перець ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокУ зрілих прямих стручків перцю надрізати верхню широку частину у вигляді кришечки, видалити стержень з насінням.
  • 2 крокБринзу розім’яти, змішати з яйцями, приправити червоним перцем.
  • 3 крокЦією сумішшю заповнити стручки, кришечками закрити. У посуді підігріти олію і підрум’янити в ній перець з обидвох сторін, після чого поставити на 10 хвилин у духовку. Подавати до столу охолодженим.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test