Перець, фарширований помідорами з бринзою

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

    6 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг перцю;
  • 200 г бринзи (або творогу);
  • 3 яйця;
  • 300 г помідорів;
  • рослинна олія.

Процес приготування

  • 1 крокСтручки перцю очистити і підготувати до фарширування.
  • 2 крокПотім заповнити фаршем із тертої бринзи, змішаної із сирими яйцями і дрібно нарізаними помідорами.
  • 3 крокВикласти перець на змащений лист (між стручками покласти нарізані помідори), полити олією та запекти.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test