Перець салатний маринований

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

на літрову банку:

  • 700 г перцю;
  • 150 г води;
  • 20 г оцту;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 2-3 горошини духмяного перцю ОгородникТМ;
  • 1 ст. л. рослинної олії;
  • лавровий лист ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокСтручки відсортувати, промити, вирізати плодоніжки та насіння, потримати 5 хвилин в окропі, обсушити, гарячими скласти у підготовлені банки та залити киплячим маринадом (рівень рідини повинен бути нижче країв банки на 3 см).
  • 2 крокДодати просмажену та охолоджену до 70 градусів рослинну олію, лавровий лист та духмяний перець Огородник™.
  • 3 крокБанку накрити кришкою та стерилізувати: півлітрову – 30 хвилин, літрову – 40 хвилин, потім відразу закатати та поставити догори дном для охолодження. Маринований перець подають як закуску або гарнір до м’ясних страв.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test