
Плов з баранини
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
80 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г баранини (грудинка або корейка з рубаними кістками, або м'якоть задньої ноги);
- 3 ст. л. вершкового масла;
- 2 цибулини;
- 3 ст. л. томату-пюре;
- 300 г рису;
- 600 г води;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати на шматки по 35-40 г, посолити, посипати перцем Огородник™ та обсмажити на жирі.
- 2 крокПокласти в глибокий сотейник або каструлю, додати пасероване з жиром томат-пюре, залити гарячою водою. Коли рідина закипить, всипати рис, пасеровану дрібно нарізану цибулю, лавровий лист Огородник™ і варити, зрідка обережно помішуючи, поки вся вода не вбереться рисом.
- 3 крокПісля цього посуд з пловом закрити кришкою і поставити в духовку на 40-45 хвилин. Плов можна приготувати і без томата.