Плов з баранини

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г баранини (грудинка або корейка з рубаними кістками, або м'якоть задньої ноги);
  • 3 ст. л. вершкового масла;
  • 2 цибулини;
  • 3 ст. л. томату-пюре;
  • 300 г рису;
  • 600 г води;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати на шматки по 35-40 г, посолити, посипати перцем Огородник™ та обсмажити на жирі.
  • 2 крокПокласти в глибокий сотейник або каструлю, додати пасероване з жиром томат-пюре, залити гарячою водою. Коли рідина закипить, всипати рис, пасеровану дрібно нарізану цибулю, лавровий лист Огородник™ і варити, зрідка обережно помішуючи, поки вся вода не вбереться рисом.
  • 3 крокПісля цього посуд з пловом закрити кришкою і поставити в духовку на 40-45 хвилин. Плов можна приготувати і без томата.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test