
Плов з часником
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг м'яса та м'ясних продуктів;
- 3 склянки рису довгозернистого пропареного;
- 3 цибулини;
- 4 головки часнику;
- 4 шт. моркви;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- спеції ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо порізати на шматки, відокремлюючи жирну частина, яку дрібно нарізати та поставити смажитися, щоб вийшли шкварки. Туди ж додати цибулю, порізану півкільцями та пасерувати. Потім додати м’ясо і обсмажити до золотистої скоринки.
- 2 крокМоркву порізати та обсмажити 5-7 хвилин, після чого влити воду, щоб вона повністю прикрила м’ясо, посолити, додати перець та спеції Огородник™.
- 3 крокЧасник очистити та додати до м’яса, потім всипати добре промитий рис і залити водою, щоб вода була вище рису на 2 см, додати сіль та спеції.
- 4 крокВарити на повільному вогні 30 хв., не помішуючи. Готовий плов не перемішувати та дати настоятися ще хвилин 10-15, після чого добре перемішати та залишити на 5 хвилин.