Плов з часником

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг м'яса та м'ясних продуктів;
  • 3 склянки рису довгозернистого пропареного;
  • 3 цибулини;
  • 4 головки часнику;
  • 4 шт. моркви;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • спеції ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо порізати на шматки, відокремлюючи жирну частина, яку дрібно нарізати та поставити смажитися, щоб вийшли шкварки. Туди ж додати цибулю, порізану півкільцями та пасерувати. Потім додати м’ясо і обсмажити до золотистої скоринки.
  • 2 крокМоркву порізати та обсмажити 5-7 хвилин, після чого влити воду, щоб вона повністю прикрила м’ясо, посолити, додати перець та спеції Огородник™.
  • 3 крокЧасник очистити та додати до м’яса, потім всипати добре промитий рис і залити водою, щоб вода була вище рису на 2 см, додати сіль та спеції.
  • 4 крокВарити на повільному вогні 30 хв., не помішуючи. Готовий плов не перемішувати та дати настоятися ще хвилин 10-15, після чого добре перемішати та залишити на 5 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test