Помідори, фаршировані грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 6 шт. помідорів;
  • 20 г сиру;
  • 2 ч. л. мелених сухарів;
  • 0,5 склянки сметани;
  • 200 г свіжих грибів;
  • 1 цибулина;
  • 1,5 ст. л. томату-пюре;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 6-8 гілок петрушки;
  • часник;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби дрібно нарізати та підсмажити з цибулею. Додати томат-пюре, зелень петрушки, подрібнений часник та тушкувати до готовності.
  • 2 крокТомати підготувати, заповнити фаршем, посипати тертим сиром, змішаним з сухарями, збризнути олією та запекти.
  • 3 крокПри подачі до столу помідори викласти на тарілку та полити сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test