Помідори, фаршировані м’ясним салатом

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    15 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів;
  • 100 г відвареного м’яса;
  • 100 г картоплі;
  • 1 яйце;
  • 100 г свіжих огірків;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • зелень;
  • мелений перець Огородник™;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ дозрілих помідорів зрізати верхівку з боку плодоніжки, злегка їх віджати, посолити, із середини приправити перцем Огородник™ та наповнити салатом. Викласти на тарілку і посипати зеленню.
  • 2 крокСалат готують так: відварені м’ясо, картоплю, яйце та огірки нарізати дрібними шматочками або кубиками і заправити майонезом.
  • 3 крокПомідори також можна фарширувати подрібненими вареними яйцями, змішаними із зеленою цибулею і майонезом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test