
Помідори, фаршировані м’ясним салатом
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
6 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг помідорів;
- 100 г відвареного м’яса;
- 100 г картоплі;
- 1 яйце;
- 100 г свіжих огірків;
- 2 ст. л. майонезу;
- зелень;
- мелений перець Огородник™;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ дозрілих помідорів зрізати верхівку з боку плодоніжки, злегка їх віджати, посолити, із середини приправити перцем Огородник™ та наповнити салатом. Викласти на тарілку і посипати зеленню.
- 2 крокСалат готують так: відварені м’ясо, картоплю, яйце та огірки нарізати дрібними шматочками або кубиками і заправити майонезом.
- 3 крокПомідори також можна фарширувати подрібненими вареними яйцями, змішаними із зеленою цибулею і майонезом.