
Помідори, консервовані з буряком
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти
- 1,2 кг помідор;
- 2 шт. середніх буряків;
- 1/3 стручка гострого перцю;
- 2 зубчики часнику;
- зелень;
- 1 ч. л. оцтової есенції;
- 2 ст. л. цукру;
- 1 ст. л. солі;
- 1,5 ст. л. приправи для маринування;
- 1 л води.
Процес приготування
- 1 крокПомідори промити, кожну помідору проколоти зубочисткою, залити окропом та дати постояти 10 хвилин, після чого воду злити.
- 2 крокНа дно банки покласти вимиту цілу зелень, гострий перець та очищені зубчики часнику. Після чого у банку викласти помідори, по краях банки – очищений та нарізаний кружальцями буряк, зверху покласти один шматок буряку.
- 3 крокВоду закип’ятити, додати оцтову есенцію, сіль, цукор, приправу для маринування, перемішати та відразу зняти з вогню. Готовим маринадом залити помідори, банку закрити, дати охолонути та поставити у темне місце.