Помідори, консервовані з буряком

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1,2 кг помідор;
  • 2 шт. середніх буряків;
  • 1/3 стручка гострого перцю;
  • 2 зубчики часнику;
  • зелень;
  • 1 ч. л. оцтової есенції;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 1 ст. л. солі;
  • 1,5 ст. л. приправи для маринування;
  • 1 л води.

Процес приготування

  • 1 крокПомідори промити, кожну помідору проколоти зубочисткою, залити окропом та дати постояти 10 хвилин, після чого воду злити.
  • 2 крокНа дно банки покласти вимиту цілу зелень, гострий перець та очищені зубчики часнику. Після чого у банку викласти помідори, по краях банки – очищений та нарізаний кружальцями буряк, зверху покласти один шматок буряку.
  • 3 крокВоду закип’ятити, додати оцтову есенцію, сіль, цукор, приправу для маринування, перемішати та відразу зняти з вогню. Готовим маринадом залити помідори, банку закрити, дати охолонути та поставити у темне місце.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test