Помідори малосольні

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 1 кг помідорів;
  • 50 г цукру;
  • 25 мл оцту;
  • 2 л води;
  • 0,5 ч. л. гвоздики;
  • 0,5 ст. л. перцю духмяного ОгородникТМ;
  • 2 шт. лаврового листа ОгородникТМ;
  • 10 г кропу;
  • 6 зубчиків часнику;
  • 20 г кореня хрону;
  • 70 г солі.

Процес приготування

  • 1 крокПомідори промити, видалити плодоніжки, просушити та розрізати навпіл. Стебла кропу промити та просушити. Корінь хрону та часник промити, почистити та порізати тонкими скибками.
  • 2 крокУ каструлю додати воду, сіль, цукор, оцет, гвоздику, лавровий лист та духмяний перець Огородник™. Каструлю поставити на сильний вогонь та довести до кипіння. Потім остудити.
  • 3 крокУ чисту каструлю викласти помідори, часник, кріп та корінь хрону. Залити охолодженим підготовленим розсолом та поставити у холодильник на 2 доби. Каструлю з помідорами краще накрити невеликим пресом так, щоб помідори не випливали.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test