
Помідори з яйцем та часниковою підливою
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
15 хвилин
-
6 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г помідорів;
- 5 яєць;
- 2-3 зубки часнику;
- 1 цибуля (або 80-100 г зеленої цибулі);
- 0,5 склянки кип’яченої холодної води;
- стручковий перець;
- кріп;
- винний оцет;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокСтиглі помідори та зварені круто яйця нарізати кружальцями.
- 2 крокВикласти їх в салатницю та залити підливкою, посипати нарізаною цибулею та кропом.
- 3 крокПідливка: часник і перець розтерти з сіллю, додати кип’ячену воду, підкислену оцтом.