Помідори, засолені у власному соку

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти

  • 10 кг стиглих помідор;
  • 11 кг подрібнених помідор;
  • 20 г гірчиці;
  • 360 г солі.

Процес приготування

  • 1 крокВідібрати бурі та рожеві помідори із щільною м’якоттю. Всі перезрілі, зім’яті, деформовані плоди використовувати для приготування заливки (пропустити їх через м’ясорубку).
  • 2 крокВідібрані помідори промити, видалити плодоніжки. Дно посуду викласти у два шари листям чорної смородини, на них викласти ряд помідорів, трохи посипати сухою гірчицею та сіллю; прикрити одним шаром листя чорної смородини, зверху викласти ряд помідорів і т.д.
  • 3 крокВиклавши два-три ряди, плоди залити підсоленою помідорною масою. Верхній шар помідорів прикрити листям чорної смородини. Наповнивши бочку помідорами, залити їх залишками помідорної маси. Зберігати у прохолодному місці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test