Пудинг із сиру

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г сиру;
  • 3 ст. л. борошна (або мелених сухарів, або манної крупи);
  • 3 ст. л. цукру;
  • 2 яйця;
  • 4 ст. л. родзинок;
  • 1 ст. л. вершкового масла;
  • 1 ст. л. сухарів;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 500 г молочного соусу або сметани;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ протертий сир додати жовтки, цукор, розм’якшене масло, сіль, ванілін, просіяне борошно та очищені, промиті теплою водою та висушені родзинки. (Замість борошна можна додати манну крупу або сухарі). Добре вимішати, додати добре збиті в міцну піну білки, вимішати та викласти у змащену маслом та посипану сухарями форму.
  • 2 крокРозрівняти, змастити сметаною, змішаною з яйцем. Запікати в духовці протягом 25-35 хвилин. Потім витримати 10 хвилин у формі, викласти та полити соусом з ягід, молочним соусом або сметаною. Сметану та соуси можна подати окремо.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test