Пиріг «Мазурка»

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 300 г маргарину;
  • 5 жовтків;
  • 1 склянка цукру;
  • щіпка соди;
  • 1 склянка сметани;
  • 500 г борошна;

Для крему:

  • 150-200 г повидла або варення;
  • 3 білка;
  • 80-100 г цукру;
  • 100 г горіхів;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокІз зазначених продуктів замісити тісто та розкачати корж. Спекти його, трохи охолодити, змастити повидлом або варенням і покрити кремом (білки збити з цукром, додати горіхи, ванілін).
  • 2 крокПідготовлений пиріг поставити на 10 хвилин у духовку, щоб він трохи підрум’янився. Нарізати пиріг теплим.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test