Пиріг медовий

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 600 г борошна;
  • 150 г меду;
  • 150 г цукру;
  • 100 г маргарину;
  • 2 яйця;
  • 0,5 склянки міцної чорної кави;
  • 1 ч. л. соди;
  • 0,5 ч. л. кориці;
  • 0,5 ч. л. гвоздики;

Для начинки:

  • 500 г джему або мармеладу;
  • 100 г грецьких горіхів;
  • 100 г інжиру.

Процес приготування

  • 1 крокМаргарин розтерти з борошном, додати цукор, розтоплений мед з прянощами, яйце та один жовток, соду, влити каву та замісити тісто. Розділити на дві частини та розкачати коржі.
  • 2 крокОдин викласти на покрите папером, змащеним олією, деко, проколоти виделкою, змастити джемом, посипати подрібненими горіхами, нарізаним інжиром, накрити другим коржем, проколоти виделкою, змастити білками та випікати при 180 градусів протягом 40 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test