Пиріг розсипчастий з яблуками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 330 г борошна;
  • 150 г жиру;
  • 10 г дріжджів;
  • 100 г молока;
  • 1-2 яйця;
  • 5 г ваніліну;
  • 10 г лимонної цедри;
  • сіль;

Для фаршу:

  • 550 г яблук;
  • 30 г цукру;
  • 10 г кориці;
  • яйце для змащування.

Процес приготування

  • 1 крокНа теплому молоці замісити тісто та поставити його на 1-1,5 години в тепле місце. Коли тісто збільшиться в об’ємі у два рази, вимісити його на посипаному борошном столі. Розкачати два коржі, товщиною 1 см.
  • 2 крокРозкачати два тоненькі коржі, один викласти на деко, покрити нашаткованими яблуками, посипати цукром та корицею, накрити другим коржем та дати постояти. Після відстоювання змастити пиріг яйцем та випекти.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test