
Пиріг розсипчастий з яблуками
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 330 г борошна;
- 150 г жиру;
- 10 г дріжджів;
- 100 г молока;
- 1-2 яйця;
- 5 г ваніліну;
- 10 г лимонної цедри;
- сіль;
Для фаршу:
- 550 г яблук;
- 30 г цукру;
- 10 г кориці;
- яйце для змащування.
Процес приготування
- 1 крокНа теплому молоці замісити тісто та поставити його на 1-1,5 години в тепле місце. Коли тісто збільшиться в об’ємі у два рази, вимісити його на посипаному борошном столі. Розкачати два коржі, товщиною 1 см.
- 2 крокРозкачати два тоненькі коржі, один викласти на деко, покрити нашаткованими яблуками, посипати цукром та корицею, накрити другим коржем та дати постояти. Після відстоювання змастити пиріг яйцем та випекти.