Пиріг з абрикосами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г борошна;
  • 300 г маргарину;
  • 100 г цукру;
  • 3 жовтки;
  • 30 г дріжджів;
  • 1 стакан кефіру;
  • 1 кг абрикосів;
  • цукрова пудра.

Процес приготування

  • 1 крокБорошно перемішати з подрібненими дріжджами, маргарином, додати цукор, жовтки, кефір та замісити тісто. Розкачати корж, викласти його на змащене жиром деко або круглу форму, проколоти виделкою у декількох місцях та випекти в духовці до напівготовності.
  • 2 крокПотім накрити половинками абрикосів (шкіркою на тісто) та випекти до готовності при температурі 180 градусів. Коли тісто охолоне, нарізати його та посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test