
Пиріг з рибою
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 7 склянок борошна;
- 2 склянки молока;
- 4 ст. л. вершкового масла;
- 2 яйця;
- 1 ст. л. цукру;
- 0,5 ч. л. солі;
- 50 г дріжджів;
Для начинки:
- 1,5 кг риби;
- 2 цибулини;
- 2 шт. лаврового листа ОгородникТМ;
- 3 ст. л. товчених сухарів;
- 1,5 ст. л. солі;
- 300 г рису;
- 4 ст. л. рослинної олії;
- мелений перець ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокНа теплому молоці замісити тісто та поставити його на 1-1,5 години в тепле місце. Коли тісто збільшиться в об’ємі у два рази, вимісити його на посипаному борошном столі. Розкачати два коржі, товщиною 1 см.
- 2 крокОдин корж навернути на качалку та перенести на змащене маслом деко, викласти зверху тоненьким шаром рис, потім невеликі шматочки підсоленої сирої риби, поверх неї – дрібно нарізану цибулю та лавровий лист, приправити перцем Огородник™ та скропити олією.
- 3 крокПокласти інший корж тіста, краї з‘єднати та дати постояти 4-5 хвилин. Верх змастити маслом та посипати сухарями. Верхню скоринку пирога проколоти виделкою, щоб виходила пара. Пиріг випікають при 210-220 градусах приблизно годину. Готовий пиріг викласти на застелену папером тарілку та прикрити вологою серветкою.