Пиріг з рибою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 7 склянок борошна;
  • 2 склянки молока;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 0,5 ч. л. солі;
  • 50 г дріжджів;

Для начинки:

  • 1,5 кг риби;
  • 2 цибулини;
  • 2 шт. лаврового листа ОгородникТМ;
  • 3 ст. л. товчених сухарів;
  • 1,5 ст. л. солі;
  • 300 г рису;
  • 4 ст. л. рослинної олії;
  • мелений перець ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокНа теплому молоці замісити тісто та поставити його на 1-1,5 години в тепле місце. Коли тісто збільшиться в об’ємі у два рази, вимісити його на посипаному борошном столі. Розкачати два коржі, товщиною 1 см.
  • 2 крокОдин корж навернути на качалку та перенести на змащене маслом деко, викласти зверху тоненьким шаром рис, потім невеликі шматочки підсоленої сирої риби, поверх неї – дрібно нарізану цибулю та лавровий лист, приправити перцем Огородник™ та скропити олією.
  • 3 крокПокласти інший корж тіста, краї з‘єднати та дати постояти 4-5 хвилин. Верх змастити маслом та посипати сухарями. Верхню скоринку пирога проколоти виделкою, щоб виходила пара. Пиріг випікають при 210-220 градусах приблизно годину. Готовий пиріг викласти на застелену папером тарілку та прикрити вологою серветкою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test