
Пиріг з вишнями під білками
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 300 г борошна;
- 150 г маргарину;
- 2 жовтки;
- 50 г цукру;
- 2-3 ст. л. сметани;
- 2-3 ст. л. сухарів;
Для начинки:
- 500 г вишні;
- 300-500 г цукру;
- ванілін;
Для прикрас:
- 2 білка;
- 50 г цукрової пудри.
Процес приготування
- 1 крокМаргарин розтерти з борошном, додати цукор, жовтки, сметану та замісити тісто.
- 2 крокРозкачати його, викласти на змащену жиром форму, проколоти виделкою, посипати сухарями, зверху викласти вишні без кісточок, посипати цукром з ваніліном та випікати у гарячій духовці протягом 30 хвилин.
- 3 крокПотім залити вишні білками, збитими з цукровою пудрою, та поставити на кілька хвилин у духовку.