Пиріг з вишнями під білками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 300 г борошна;
  • 150 г маргарину;
  • 2 жовтки;
  • 50 г цукру;
  • 2-3 ст. л. сметани;
  • 2-3 ст. л. сухарів;

Для начинки:

  • 500 г вишні;
  • 300-500 г цукру;
  • ванілін;

Для прикрас:

  • 2 білка;
  • 50 г цукрової пудри.

Процес приготування

  • 1 крокМаргарин розтерти з борошном, додати цукор, жовтки, сметану та замісити тісто.
  • 2 крокРозкачати його, викласти на змащену жиром форму, проколоти виделкою, посипати сухарями, зверху викласти вишні без кісточок, посипати цукром з ваніліном та випікати у гарячій духовці протягом 30 хвилин.
  • 3 крокПотім залити вишні білками, збитими з цукровою пудрою, та поставити на кілька хвилин у духовку.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test