Пиріжки печені

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 650 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • 30 г жиру;
  • 20 г дріжджів;
  • 1 яйце;
  • 5 г ваніліну;
  • 350 г молока;
  • 400 г повидла;
  • 50 г жиру (для змащування);
  • 30 г цукрової пудри;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ тепле молоко покласти дріжджі, ванілін, яйця, сіль, жир, борошно та замісити тісто. Поставити його на 1,5-2 години у тепле місце, потім розробити на коржики вагою приблизно 50 г, покласти на кожен повидло та сформувати пампушки.
  • 2 крокЗмастити їх жиром, викласти на змащене жиром деко, поставити для відстоювання та випекти. Готові пампушки посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test