Пиріжки з грибами і цибулею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 7 склянок борошна;
  • 2,5 склянки молока;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 яйця;
  • 1 ч. л. солі;
  • 40 г дріжджів;

Для фаршу:

  • 50 г сушених грибів;
  • 3 ст. л. вершкового масла або рослинної олії;
  • 2 цибулини;
  • 1 ч. л. борошна;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • 400 г жиру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби ретельно промити, відварити до м’якості, вдруге промити та пропустити через м’ясорубку або дрібно нарізати. Потім злегка підсмажити з олією чи маслом, змішати з дрібно нарізаною та підсмаженою цибулею, борошном, приправити перцем Огородник™ та сіллю.
  • 2 крокПриготувати тісто способом опари. Розробити його на маленькі булочки, дати піднятися та розкачати, в центрі коржів викласти грибний фарш. Краї з’єднати і надати форму пиріжків.
  • 3 крокСформовані пиріжки поставити на 10-15 хвилин для відстоювання, після чого обсмажити на сковороді в розтопленому жирі або випекти в духовці (у цьому випадку тісто треба замісити трохи крутіше). Так само можна приготувати пиріжки з іншими начинками.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test