
Рагу із яловичини по-болгарськи
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг яловичини;
- 2 цибулі;
- 100 г сухого вина;
- 1 ст. л. муки;
- 2 моркви;
- 250 г стручкової квасолі;
- 250 г картоплі;
- 2 ст. л. масла;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЦибулю нарізати і обсмажити. Покласти нарізане шматками і посолене м’ясо, обсмажити його на сильному вогні. Потім залити невеликою кількістю води або бульйону і вином. Додати розведене водою підсмажене борошно. Тушкувати на слабкому вогні до м’якого стану.
- 2 крокОкремо в каструлі відварити моркву, стручкову квасолю і нарізану скибками картоплю. Готові овочі відкинути на друшляк, заправити маслом, посипати зеленню і з’єднати з м’ясом. Варити 10-15 хвилин на слабкому вогні.