Рагу із яловичини по-болгарськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини;
  • 2 цибулі;
  • 100 г сухого вина;
  • 1 ст. л. муки;
  • 2 моркви;
  • 250 г стручкової квасолі;
  • 250 г картоплі;
  • 2 ст. л. масла;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЦибулю нарізати і обсмажити. Покласти нарізане шматками і посолене м’ясо, обсмажити його на сильному вогні. Потім залити невеликою кількістю води або бульйону і вином. Додати розведене водою підсмажене борошно. Тушкувати на слабкому вогні до м’якого стану.
  • 2 крокОкремо в каструлі відварити моркву, стручкову квасолю і нарізану скибками картоплю. Готові овочі відкинути на друшляк, заправити маслом, посипати зеленню і з’єднати з м’ясом. Варити 10-15 хвилин на слабкому вогні.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test