Рагу з кролика

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г кролика;
  • 2 ст. л. маргарину;
  • 600 г картоплі;
  • 100 г овочів;
  • 2 цибулини;
  • 300 г червоного соусу;
  • зелень;
  • перець;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокОброблену тушку розрубати на шматки, обсмажити з жиром, покласти в глибоку каструлю.
  • 2 крокМоркву, ріпу, петрушку та цибулю нарізати невеликими часточками, картоплю – кубиками, обсмажити і покласти в посуд з кроликом.
  • 3 крокЗалити соусом та тушкувати при слабкому кипінні до готовності м’яса та овочів (приблизно 40-45 хвилин). При подачі до столу посипати подрібненою зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test