
Рагу з квасолі і кабачків
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 2 невеликих кабачки;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- 2 зубчики часнику;
- 250 г сухої білої квасолі;
- 0,5 зеленого гострого перчика;
- 6-7 гілочок кінзи;
- 1 ч. л. крохмалю;
- 2 ст. л. тертого сиру чеддер;
- мелений чорний перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРозігріти духовку до 200°С. Квасолю замочити на 3-4 години. Цукіні очистити від шкірки, нарізати кубиками. Деко змастити 1 ст. л. олії, покласти цукіні та запекти до напівготовності протягом 20 хв.
- 2 крокКвасолю варити протягом 2 годин. Часник очистити, гострий перчик очистити від насіння та дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, що залишилась, покласти часник, перчик та обсмажити. Додати квасолю, 400 мл води, кінзу, сіль та перець, перемішати і тушкувати 10-15 хв.
- 3 крокРозмішати крохмаль з невеликою кількістю води та додати в каструлю. Покласти цукіні, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв. Перекласти рагу у форму для запікання, посипати сиром та поставити в духовку, не накриваючи, на 10 хв. Можна подати з хрустким хлібом або вареною картоплею.