Рагу з квасолі і кабачків

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 невеликих кабачки;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 2 зубчики часнику;
  • 250 г сухої білої квасолі;
  • 0,5 зеленого гострого перчика;
  • 6-7 гілочок кінзи;
  • 1 ч. л. крохмалю;
  • 2 ст. л. тертого сиру чеддер;
  • мелений чорний перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРозігріти духовку до 200°С. Квасолю замочити на 3-4 години. Цукіні очистити від шкірки, нарізати кубиками. Деко змастити 1 ст. л. олії, покласти цукіні та запекти до напівготовності протягом 20 хв.
  • 2 крокКвасолю варити протягом 2 годин. Часник очистити, гострий перчик очистити від насіння та дрібно нарізати. У каструлі розігріти олію, що залишилась, покласти часник, перчик та обсмажити. Додати квасолю, 400 мл води, кінзу, сіль та перець, перемішати і тушкувати 10-15 хв.
  • 3 крокРозмішати крохмаль з невеликою кількістю води та додати в каструлю. Покласти цукіні, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв. Перекласти рагу у форму для запікання, посипати сиром та поставити в духовку, не накриваючи, на 10 хв. Можна подати з хрустким хлібом або вареною картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test