Рагу з телятини

  • recipe-time

    Підготовка

    35 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г телячої грудинки (або м'якоть лопатки);
  • 600 г картоплі;
  • 2 моркви;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 ріпа;
  • 2 цибулини;
  • 2-3 помідори;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 5-6 ст. л. жиру;
  • зелень петрушки або селери;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ телячій грудинці вирізати по хрящам грудну кістку, надрізати плівки на реберних кістках і видалити їх. М’якоть з хрящами розрізати на порційні шматки, посолити і обсмажити до утворення підсмаженої скоринки.
  • 2 крокКартоплю нарізати кубиками, моркву і цибулю – скибками і поокремо обсмажити в жирі. Потім разом з обсмаженим м’ясом покласти в каструлю, опустити туди ж пучок зелені, залити бульйоном і тушкувати до готовності.
  • 3 крокЗелень видалити, бульйон злити, ввести в нього пасероване без жиру борошно, прокип’ятити і процідити. Залити цим соусом телятину з овочами, додати скибки помідорів, все прокип’ятити.
  • 4 крокПри подачі до столу на тарілку покласти шматок телятини, зверху – овочі з соусом і посипати зеленню. Рагу можна готувати з додаванням свіжих грибів або ріпи.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test