Ріжки з повидлом

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г маргарину;
  • 50 г дріжджів;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 200-250 г молока;
  • 2-2,5 склянки борошна;
  • густе повидло;
  • горіхи;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокДріжджі розчинити в теплій воді, додати цукор та залишити бродити. Маргарин розтопити, додати сіль, стакан теплого молока, дріжджі, всипати борошно та замісити тісто. Муки взяти стільки, скільки вбере тісто (щоб не було дуже крутим), трохи посипати його борошном та залишити підходити.
  • 2 крокПотім розділити його на чотири частини, кожну розкачати у пласт товщиною до 5 мм та розділити по радіусу на 12 частин.
  • 3 крокНа широку частину кожного шматочка покласти повидло, посипати подрібненими, підсушеними горіхами та загорнути у вигляді ріжка. Випікати при температурі 230-250 градусів 3-5 хвилин. Готові ріжки можна посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test