Ріжки здобні до кави

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г борошна;
  • 140 г вершкового масла;
  • 80 г грецьких горіхів;
  • 140 г цукру;
  • 2 яєчних жовтки;
  • 25 г дріжджів;
  • 1,5 склянки молока;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ невеликій кількості молока розвести дріжджі, додати цукор. Опару змішати з іншими компонентами, вимісити тісто середньої густоти та поставити його у тепле місце.
  • 2 крокКоли тісто збільшиться в об’ємі вдвічі, скачати джгутики товщиною в палець та, сплітаючи по два, сформувати маленькі ріжки.
  • 3 крокПокласти їх на змащене маслом деко для вистоювання, змастити жовтком та посипати цукром з меленими горіхами. Здобні ріжки залишаються свіжими кілька днів.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test