Різотто з білими грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • суміш «Різотто з білими грибами» від Огородник™ (розрахована на 6 порцій);
  • 3-4 столових ложки олії;
  • 200 мл білого сухого вина (за бажанням);
  • 50 г сиру (за бажанням);
  • 100 мл вершків (за бажанням).

Процес приготування

  • 1 крокВсипаємо вміст суміші «Різотто з білими грибами» від Огородник™ на розпечену сковорідку і підрум’янюємо на 3-4 столових ложках оливкової олії. Пакет з сумішшю різотто розрахований на 6 порцій.
  • 2 крокВливаємо (за бажання) біле сухе вино у кількості 200 мл, розділивши його на два заходи. Перший раз – 50 мл, наступний – решту. Перемішуючи, чекаємо, поки вбереться.
  • 3 крокЧерез кілька хвилин додаємо гарячий курячий (м’ясний, овочевий) бульйон або воду в кількості 1,2 л. (Якщо не вливали вино, то його замінюємо відповідною кількістю рідини). Це треба робити невеликими порціями – спочатку половину рідини, а після її вбирання рисом – решту. Швидкість додавання залежить від швидкості випаровування рідини. При цьому вона повинна ледь вкривати рис. Бульйон повинен бути сильно розігрітим, але не кипіти.
  • 4 крокОрієнтовно за 15 хвилин варіння куштуємо страву. Не доводимо її до повної готовності. Куштуючи на сіль і перець, за потреби додаємо їх.
  • 5 крокЗа бажання збагачуємо різотто пармезаном або іншим твердим сиром. Для цього кладемо в миску з вершками сир, натертий на дрібній терці, й змішуємо їх. Кількість сиру- 50 г, вершків – 100 мл.
  • 6 крокЗнімаємо з вогню різотто і кладемо у нього одержану сирно-вершкову масу. Змішуємо все разом. Подаємо на стіл після того, як різотто відстоїться кілька хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test