Різотто з морепродуктами

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

    2 порции

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • сухе біле вино – 75 мл;
  • морський коктейль – 500 г;
  • кайенский перець ТМ «Карпатські трави»;
  • рибний бульйон – 180 мл;
  • сіль, інші спеції – за смаком;
  • часник – 2 зубчики;
  • цибуля – 1 шт.;
  • оливкова олія - 2 ст. л.;

Процес приготування

  • 1 крокНашаткувати цибулю. Подрібнити часникові зубчики.
  • 2 крокРозігріти оливкову олію на сковороді. Помістити цибульні кубики та засмажити. Додати часникові зубки. Насипати рис. Зверніть увагу, що заздалегідь його промивати не треба, щоб не вимився крохмаль. Постійно перемішуючи, жарити до зміни кольору.
  • 3 крокНасипати петрушку і залити вином. Тушкувати до випаровування вина.
  • 4 крокПомістити морепродукти на сковороду та залити бульйоном.
  • 5 крокПеріодично перемішувати і стежити за станом рисових зерен. Якщо рідина вбереться, а вони ще тверді, то слід налити ще бульйону. На приготування знадобиться близько півгодини.
  • 6 крокПосипати перцем, посолити. Перемішати і відразу подавати до столу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test