Рогалики з какао

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г борошна;
  • 200 г вершкового масла;
  • 180 г цукру;
  • 30 г какао;
  • 20 г дріжджів;
  • 200 г молока;
  • 2 жовтки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗ 100 г борошна, дріжджів, 50 г молока, щіпки солі та цукру приготувати опару та поставити у тепле місце. Борошно, що залишилося, половину масла, цукор, молоко, жовтки, щіпку солі змішати з опарою; вимісити тісто, поставити його підходити, після чого розкачати завтовшки 0,5 см.
  • 2 крокЦукор (100г), масло розтерти до утворення однорідної маси, змастити нею пласт тіста, посипати какао-порошком та розрізати на 20 однакових квадратів.
  • 3 крокКвадрати скачати у рогалики, змастити яйцем та випікати при високій температурі. Готові рогалики посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test