
Рогалики з какао
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г борошна;
- 200 г вершкового масла;
- 180 г цукру;
- 30 г какао;
- 20 г дріжджів;
- 200 г молока;
- 2 жовтки;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокЗ 100 г борошна, дріжджів, 50 г молока, щіпки солі та цукру приготувати опару та поставити у тепле місце. Борошно, що залишилося, половину масла, цукор, молоко, жовтки, щіпку солі змішати з опарою; вимісити тісто, поставити його підходити, після чого розкачати завтовшки 0,5 см.
- 2 крокЦукор (100г), масло розтерти до утворення однорідної маси, змастити нею пласт тіста, посипати какао-порошком та розрізати на 20 однакових квадратів.
- 3 крокКвадрати скачати у рогалики, змастити яйцем та випікати при високій температурі. Готові рогалики посипати цукровою пудрою.