Рогалики з маковою начинкою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Для тіста:

  • 500 г борошна;
  • 50 г цукру;
  • 20 г дріжджів;
  • 1-2 шт. яєць;
  • 250 г молока;
  • сіль;

Для начинки:

  • 100 г маку;
  • 120 г цукру;
  • 150 г молока;
  • 10 г лимонної цедри;
  • 30 г цукрової пудри;
  • ванілін.

Процес приготування

  • 1 крокМак ретельно промити та протерти. Додати цукор, молоко, ванілін, подрібнену лимонну цедру та все перемішати.
  • 2 крокЗамісити дріжджове тісто (крутіше, ніж на пончики), дати йому підійти. Потім тісто розкачати, нарізати прямокутниками, на кожен покласти макову начинку та загорнути у вигляді рогаликів.
  • 3 крокПісля вистоювання змастити яйцем та випекти. Посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test