
Рогалики з маковою начинкою
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Для тіста:
- 500 г борошна;
- 50 г цукру;
- 20 г дріжджів;
- 1-2 шт. яєць;
- 250 г молока;
- сіль;
Для начинки:
- 100 г маку;
- 120 г цукру;
- 150 г молока;
- 10 г лимонної цедри;
- 30 г цукрової пудри;
- ванілін.
Процес приготування
- 1 крокМак ретельно промити та протерти. Додати цукор, молоко, ванілін, подрібнену лимонну цедру та все перемішати.
- 2 крокЗамісити дріжджове тісто (крутіше, ніж на пончики), дати йому підійти. Потім тісто розкачати, нарізати прямокутниками, на кожен покласти макову начинку та загорнути у вигляді рогаликів.
- 3 крокПісля вистоювання змастити яйцем та випекти. Посипати цукровою пудрою.