Рокот круплі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • Картопля - 800 г;
  • Яйця курячі - 6 шт.;
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.;
  • Ковбаса копчена - 300 г;
  • Сир «Російський» - 150 г;
  • Майонез або сметана - 3-4 ст. ложки;
  • Олія соняшникова - 70 мл;
  • Зелень петрушки - за бажанням;
  • Сіль та перець чорний мелений за смаком;

Процес приготування

  • 1 крокРетельно вимити картоплю, відварити в мундирі з чайною ложкою солі, протягом 20 хвилин. 4 яйця відправити в воду, додати чайну ложку солі, варити 7 хв.
  • 2 крокКартоплю та яйця почистити, нарізати кружечками, товщиною 0,5-0,7 см.
  • 3 крокЗмастити форму соняшниковою олією, викласти перший шар картоплі та яєць. Посолити, поперчити за смаком.
  • 4 крокОчистити цибулю, нарізати півкільцями. Обсмажити її до золотистого кольору. Викласти цибулю поверх яєць.
  • 5 крокКовбасу слід порізати тонко, близько 0,3 см, потім викласти поверх цибулі. Завершальний шар викласти з картоплі. Обов’язково зверху посолити, поперчити за смаком.
  • 6 крокСир натерти на дрібній тертці, змішати з 2 сирими яйцями, майонезом або сметаною. Сирною масою акуратно залити картоплю. Випікати до золотистого кольору при t 200-220°.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test