Розсольник по-закарпатськи

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 л бульйону (кісткового);
  • 250 г нирок;
  • 400 г картоплі;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь селери;
  • 1 цибуля;
  • 50 г масла вершкового;
  • 100 г щавлю;
  • 2 солоні огірки;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • зелень;
  • сметана;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокНирки відварити. Петрушку, селеру й цибулю, нарізані соломкою, пасерують на вершковому маслі. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зе­рен, нарізають тонкими кружальцями й злегка припускають з неве­ликою кількістю бульйону. Огірки з тонкою шкіркою й дрібними зер­нятами використовують неочищеними.
  • 2 крокУ киплячий бульйон кладуть очищену й нарізану кубиками картоплю і варять майже до готовності. Потім додають припущені огірки, пасеровані коріння й цибулю, промитий і нарізаний щавель і варять ще 5-7 хв. Наприкінці варіння вливають проціджений киплячий огірковий розсіл, солять за смаком і заправляють чорним перцем та лавровим листом Огородник™.
  • 3 крокПодаючи на стіл, у тарілку з розсольником кладуть варені нарі­зані нирки, сметану, дрібно нарізану зелень петрушки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test