Розсольник з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 0,3 склянки перлової крупи;
  • 250 г сушених грибів;
  • 1 цибуля ріпчаста;
  • 3 картоплини;
  • 1 морква;
  • 2 солоні огірки;
  • 1/2 склянки огіркового розсолу;
  • 3 горошини чорного перцю ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПерловку промийте, помістіть в каструлю, залийте холодною водою і залиште на 1-2 години. Картоплю і солоні огірки почистіть, наріжте кубиками. Моркву натріть на крупній тертці, а цибулю – на дрібній, гриби наріжте невеликими шматочками. Злийте воду з каструлі з перловкою, залийте знову 2 літрами кип’яченої холодної води і помістіть на вогонь. Варіть на середньому вогні, поки перловка не стане м’якою. Додайте в каструлю картоплю, порізані гриби, лавровий лист і перець горошок Огородник™. Після цього варіть протягом 20 хвилин.
  • 2 крокРозігрійте в сковороді трохи олії і злегка обсмажте порізану цибулю. Потім додайте на сковороду терту моркву і пасеруйте овочі до м’якості. Додайте до них порізані солоні огірки і тушкуйте ще 2-3 хвилини.
  • 3 крокПомістіть пасеровані овочі в каструлю з супом, влийте туди ж огірковий розсіл. Доведіть суп до кипіння і дайте покипіти 2-3 хвилини. Засипте в каструлю з супом дрібно посічену зелень і дайте настоятися.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test