Розсольник з куркою

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г курки;
  • 2 моркви;
  • 2 цибулі;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь селери;
  • 2 солених огірки;
  • 4-5 картоплин;
  • 1 пучок салату;
  • 1,5 ст. л. топленого масла;
  • 1 склянку огіркового розсолу;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 1-2 шт. лаврових листки ОгородникТМ;
  • 5-6 горошин перцю ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКурку відварити. Обсмажені окремо коріння с припущеними огірками і картоплею, нарізаних скибками, додати в бульйон за 15-20 хвилин до готовності курки.
  • 2 крокДодати спеції Огородник™, прокип’ячений огірковий розсіл і варити ще 10 хвилин. Із готового супу вийняти курку, розрубати на декілька частин.
  • 3 крокПри подачі на стіл в кожну тарілку покласти по шматочку курки, нарізаний салат і заправити сметаною.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test