Розсольник з квасолею

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 склянка квасолі;
  • 2 солоних огірки;
  • 4-5 картоплин;
  • 4 ст. л. вершкового масла;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 1 яйце;
  • 1 цибулина;
  • 1/2 моркви;
  • 1/2 кореня петрушки;
  • 1/2 кореня селери;
  • 2 л води;
  • перець ОгородникТМ;
  • огірковий розсіл (за смаком);
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗамочену протягом 6 год. квасолю варять і відвар зливають. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зе­рен, нарізають тонкими кружальцями й злегка припускають з невеликою кількістю води. Коріння й цибулю пасерують.
  • 2 крокУ відвар квасолі додають за нормою воду, доводять до кипіння, кладуть картоплю і варять майже до готовності. Потім кладуть припущені огірки, пасеровані коріння, цибулю, варять 7-10 хв. За 3-5 хв. до кінця варіння кладуть варену квасолю, вливають огірковий розсіл, солять, кладуть перець і лавровий лист Огородник™. Знявши з вогню, розсольник заправляють жовтком, розтертим з частиною сметани.
  • 3 крокПодаючи на стіл, у тарілку з розсольником кладуть сметану і дрібно нарізану зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test