Розсольник з перловою крупою

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г м'яса (яловичини, свинини, баранини);
  • 5 ст. л. перлових круп;
  • 400 г картоплі;
  • 1 цибуля;
  • 1/2 моркви;
  • 1/2 кореня петрушки;
  • 2 солоні огірки;
  • 2 ст. л. томату-пюре;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 4 ст. л. сметани;
  • 2 л води;
  • розсіл (за смаком);
  • зелень;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГотують бульйон з м’ясних продуктів або з грибів. Можна також використати відвар з овочів і картоплі.
  • 2 крокПеребрані й добре промиті перлові крупи варять окремо до готовності.
  • 3 крокМоркву, петрушку й цибулю очищають, нарізують соломкою й пасерують на вершковому маслі, наприкінці додавши томат-пюре. Картоплю очищають, промивають і нарізують. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зе­рен, нарізають тонкими кружальцями й злегка припускають з невеликою кількістю бульйону. Огірки з тонкою шкіркою й дрібними зер­нятами використовують неочищеними.
  • 4 крокУ киплячий бульйон кладуть картоплю, нарізану кубиками, варять 7-10 хв., потім кладуть варені перлові крупи, доводять до кипіння, додають огірки, пасеровані коріння й цибулю і варять до готовності. Наприкінці варіння розсольник заправляють за смаком огірковим розсолом, сіллю, перцем і лавровим листом Огородник™.
  • 5 крокПодаючи на стіл, у тарілку з розсольником кладуть кусок вареного м’яса, сметану й зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test