
Розсольник з перловою крупою
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 400 г м'яса (яловичини, свинини, баранини);
- 5 ст. л. перлових круп;
- 400 г картоплі;
- 1 цибуля;
- 1/2 моркви;
- 1/2 кореня петрушки;
- 2 солоні огірки;
- 2 ст. л. томату-пюре;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 4 ст. л. сметани;
- 2 л води;
- розсіл (за смаком);
- зелень;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокГотують бульйон з м’ясних продуктів або з грибів. Можна також використати відвар з овочів і картоплі.
- 2 крокПеребрані й добре промиті перлові крупи варять окремо до готовності.
- 3 крокМоркву, петрушку й цибулю очищають, нарізують соломкою й пасерують на вершковому маслі, наприкінці додавши томат-пюре. Картоплю очищають, промивають і нарізують. Солоні огірки очищають, розрізають уздовж, звільняють від зерен, нарізають тонкими кружальцями й злегка припускають з невеликою кількістю бульйону. Огірки з тонкою шкіркою й дрібними зернятами використовують неочищеними.
- 4 крокУ киплячий бульйон кладуть картоплю, нарізану кубиками, варять 7-10 хв., потім кладуть варені перлові крупи, доводять до кипіння, додають огірки, пасеровані коріння й цибулю і варять до готовності. Наприкінці варіння розсольник заправляють за смаком огірковим розсолом, сіллю, перцем і лавровим листом Огородник™.
- 5 крокПодаючи на стіл, у тарілку з розсольником кладуть кусок вареного м’яса, сметану й зелень.