Розсольник з рисом і бараниною

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг баранини;
  • 1/2 склянки рису;
  • 3 картоплини;
  • 7 шт. солоних огірків;
  • 1 морква;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • перець чорний горошок ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокВідварити баранину 2,5-3 години. Картоплю нарізати невеликими кубиками і додати в бульйон (попередньо витягнути і відкласти м’ясо в тарілку, порізати на порції). Якщо баранина дуже жирна, зрізати з відвареного м’яса жир і обсмажити на ньому дрібно нарізану цибулю і терту моркву, з невеликою кількістю рослинної олії. Додати дрібно нарізані огірки. Обсмажити все до м’якості огірків. Якщо огірки жорсткі, додати в сковороду трохи бульйону.
  • 2 крокРис промити в дуже гарячій воді кілька разів, додати в бульйон. Одночасно закладаємо обсмажені в сковороді овочі, солимо за смаком. Для досягнення смачного розсольного аромату можна додати розсіл від огірків (за смаком). Варити до напівготовності рису, додати лавровий лист і перець Огородник™, дати покипіти 5 хвилин, вимкнути. Накрити кришкою і дати настоятися. Подавати зі сметаною і зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test