
Розсольник з рисом і бараниною
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг баранини;
- 1/2 склянки рису;
- 3 картоплини;
- 7 шт. солоних огірків;
- 1 морква;
- 1 ріпчаста цибуля;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- перець чорний горошок ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокВідварити баранину 2,5-3 години. Картоплю нарізати невеликими кубиками і додати в бульйон (попередньо витягнути і відкласти м’ясо в тарілку, порізати на порції). Якщо баранина дуже жирна, зрізати з відвареного м’яса жир і обсмажити на ньому дрібно нарізану цибулю і терту моркву, з невеликою кількістю рослинної олії. Додати дрібно нарізані огірки. Обсмажити все до м’якості огірків. Якщо огірки жорсткі, додати в сковороду трохи бульйону.
- 2 крокРис промити в дуже гарячій воді кілька разів, додати в бульйон. Одночасно закладаємо обсмажені в сковороді овочі, солимо за смаком. Для досягнення смачного розсольного аромату можна додати розсіл від огірків (за смаком). Варити до напівготовності рису, додати лавровий лист і перець Огородник™, дати покипіти 5 хвилин, вимкнути. Накрити кришкою і дати настоятися. Подавати зі сметаною і зеленню.