Рубець відварений

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г рубців (яловичих, свинячих або баранячих);
  • 50 г петрушки, моркви та цибулі для варіння;
  • 2 зубки часнику;
  • 200 г томатного соусу;
  • зелень;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • кмин;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРубці відварити, вийняти з відвару, трохи охолодити, нарізати широкими скибочками, посипати перцем Огородник™, кмином, нарізаним часником та зеленню петрушки, згорнути у вигляді рулету та обв’язати нитками.
  • 2 крокПокласти в бульйон, в якому вони варилися, і проварити ще хвилин 25-30. Перед подачею до столу з рулету зняти нитки, охолодити його, нарізати поперек волокон скибочками.
  • 3 крокГарнірувати відвареною картоплею, полити томатним соусом. Страву можна приготувати без часнику, окремо подати хрін з оцтом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test