
Рубець відварений
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г рубців (яловичих, свинячих або баранячих);
- 50 г петрушки, моркви та цибулі для варіння;
- 2 зубки часнику;
- 200 г томатного соусу;
- зелень;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- кмин;
- мелений перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРубці відварити, вийняти з відвару, трохи охолодити, нарізати широкими скибочками, посипати перцем Огородник™, кмином, нарізаним часником та зеленню петрушки, згорнути у вигляді рулету та обв’язати нитками.
- 2 крокПокласти в бульйон, в якому вони варилися, і проварити ще хвилин 25-30. Перед подачею до столу з рулету зняти нитки, охолодити його, нарізати поперек волокон скибочками.
- 3 крокГарнірувати відвареною картоплею, полити томатним соусом. Страву можна приготувати без часнику, окремо подати хрін з оцтом.