Рубці по-українськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г рубців;
  • 3 ст. л. жиру;
  • 2 ст. л. пшеничного борошна;
  • 2 ст. л. пшона;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. сухарів;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 корінь моркви;
  • 1 цибулина;
  • 100 г картоплі;
  • 1,5 г коріандру;
  • півсклянки бульйону;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • солі.

Процес приготування

  • 1 крокДобре зачищені рубці витримати в холодній воді 5-8 годин, міняючи її двічі. Потім промити, відварити до готовності, додати у воду коріандр, та нарізати дрібними шматочками.
  • 2 крокЦибулю, моркву, петрушку та картоплю нарізати соломкою, трохи обсмажити на жирі, додати злегка обсмажену муку, змішати, розвести бульйоном, опустити підготовлені рубці та промите пшоно, накрити кришкою і тушкувати до готовності.
  • 3 крокМасу заправити перцем Огородник™, яйцем, викласти у змащену маслом та посипану сухарями сковороду, полити олією та запекти в духовці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test