
Рубці по-українськи
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
5-8 годин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г рубців;
- 3 ст. л. жиру;
- 2 ст. л. пшеничного борошна;
- 2 ст. л. пшона;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. сухарів;
- 1 корінь петрушки;
- 1 корінь моркви;
- 1 цибулина;
- 100 г картоплі;
- 1,5 г коріандру;
- півсклянки бульйону;
- мелений перець ОгородникТМ;
- солі.
Процес приготування
- 1 крокДобре зачищені рубці витримати в холодній воді 5-8 годин, міняючи її двічі. Потім промити, відварити до готовності, додати у воду коріандр, та нарізати дрібними шматочками.
- 2 крокЦибулю, моркву, петрушку та картоплю нарізати соломкою, трохи обсмажити на жирі, додати злегка обсмажену муку, змішати, розвести бульйоном, опустити підготовлені рубці та промите пшоно, накрити кришкою і тушкувати до готовності.
- 3 крокМасу заправити перцем Огородник™, яйцем, викласти у змащену маслом та посипану сухарями сковороду, полити олією та запекти в духовці.