Рулет із кролика

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 800 г кролика;
  • 100 г сала або грудинки;
  • 1 цибулина;
  • 400 г сухої булки;
  • 3-4 ст. л. жиру;
  • 1 яйце;
  • 200 г сметани;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 1 ч. л. дрібно нарізаної зелені петрушки;
  • кріп;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКролика промити, зачистити від плівки, зрізати з кісток м’ясо, видалити сухожилля. Булочку замочити у воді, цибулю нарізати і підсмажити; сало або грудинку нарізати дрібними шматочками.
  • 2 крокМ’ясо, зарум’янений цибулю і намочену булку пропустити через м’ясорубку, додати сало або грудинку, сире яйце, сіль і перець Огородник™, ретельно розмішати на кухонній дошці, посипаною товченими сухарями, сформувати у вигляді товстого валика.
  • 3 крокРозігріти жир на деку, покласти рулет, облити жиром і поставити в гарячу духовку. Готове м’ясо порубати на шматки, викласти на продовгасту тарілку та полити соусом, що залишився. Подавати з картоплею та овочами. Піч близько 45 хвилин, часто поливаючи соком, що виділяється. Хвилин за 10 до готовності влити розмішану з борошном сметану і згасити.
  • 4 крокВибраний із соусу рулет нарізати поперек товстими скибками, і укласти в тому ж порядку на довгасте блюдо. При подачі до столу полити соусом і посипати дрібно нарізаною зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test