Рулет із птиці

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг курки;
  • 3 яйця;
  • 130 г шинки або вареної ковбаси;
  • 30 г молока;
  • 50 г маргарину;
  • 250 г огірків;
  • 300 г помідорів;
  • листя салату;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • кмин ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКурку промити, зняти м’якоть разом зі шкіркою, поставити на стіл шкіркою до низу, відбити, натерти сіллю, посипати перцем Огородник™ (або кмином Огородник™), зверху покласти омлет з шинкою, нарізаною соломкою.
  • 2 крокМ’якоть загорнути рулетом, перев’язати шпагатом і варити в підсоленому курячому бульйоні (із кісток) 1,5-2 години.
  • 3 крокДати охолонути в бульйоні і витримати під гнітом 4-5 годин.
  • 4 крокРулет нарізати скибками, викласти на тарілку, довкола викласти нарізані помідори, огірки, прикрасити листям салату та зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test