
Рулет із птиці
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
120 хвилин
-
10 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг курки;
- 3 яйця;
- 130 г шинки або вареної ковбаси;
- 30 г молока;
- 50 г маргарину;
- 250 г огірків;
- 300 г помідорів;
- листя салату;
- зелень;
- мелений перець ОгородникТМ;
- кмин ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКурку промити, зняти м’якоть разом зі шкіркою, поставити на стіл шкіркою до низу, відбити, натерти сіллю, посипати перцем Огородник™ (або кмином Огородник™), зверху покласти омлет з шинкою, нарізаною соломкою.
- 2 крокМ’якоть загорнути рулетом, перев’язати шпагатом і варити в підсоленому курячому бульйоні (із кісток) 1,5-2 години.
- 3 крокДати охолонути в бульйоні і витримати під гнітом 4-5 годин.
- 4 крокРулет нарізати скибками, викласти на тарілку, довкола викласти нарізані помідори, огірки, прикрасити листям салату та зеленню.