
Рулет із телятини
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 700-800 г телятини;
- 100 г білого хліба;
- 1 цибуля;
- 5-6 яєць;
- 2 ст. л. рубленої зелені петрушки;
- 4 моркви;
- 2 ст. л. тертого сиру;
- 5-6 ст. л. смальцю;
- перець Огородник™.
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’якоть телятини пропустити через м’ясорубку разом з попередньо замоченою у воді і віджатою скибкою хліба, додати натерту на тертці або дрібно нарізану цибулю, зелень петрушки, сире яйце, сіль і перець Огородник™, ретельно перемішати.
- 2 крокМасу розкласти пластом на вологій дошці, на одну половину викласти нарізану соломкою або натерту на тертці сиру моркву, відварені круто і розрізані на половину повздовж яйця.
- 3 крокМоркву і яйця посолити, м’ясо закрутити у вигляді рулету, викласти у змащений олією сотейник або на сковороду, полити смальцем, посипати тертим сиром та запекти.
- 4 крокХолодний рулет нарізати скибками і викласти на тарілку. В якості гарніру можна подати припущену моркву або зелений горошок з олією, відварений рис або картопляне пюре. Гарнір розкласти на тарілку гірками, між якими розмістити кружальця червоних томатів або маринований перець.