Рулет із телятини

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 700-800 г телятини;
  • 100 г білого хліба;
  • 1 цибуля;
  • 5-6 яєць;
  • 2 ст. л. рубленої зелені петрушки;
  • 4 моркви;
  • 2 ст. л. тертого сиру;
  • 5-6 ст. л. смальцю;
  • перець Огородник™.
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’якоть телятини пропустити через м’ясорубку разом з попередньо замоченою у воді і віджатою скибкою хліба, додати натерту на тертці або дрібно нарізану цибулю, зелень петрушки, сире яйце, сіль і перець Огородник™, ретельно перемішати.
  • 2 крокМасу розкласти пластом на вологій дошці, на одну половину викласти нарізану соломкою або натерту на тертці сиру моркву, відварені круто і розрізані на половину повздовж яйця.
  • 3 крокМоркву і яйця посолити, м’ясо закрутити у вигляді рулету, викласти у змащений олією сотейник або на сковороду, полити смальцем, посипати тертим сиром та запекти.
  • 4 крокХолодний рулет нарізати скибками і викласти на тарілку. В якості гарніру можна подати припущену моркву або зелений горошок з олією, відварений рис або картопляне пюре. Гарнір розкласти на тарілку гірками, між якими розмістити кружальця червоних томатів або маринований перець.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test