Рулет полтавський

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г свинини;
  • 50 г води;
  • 75 г сала;
  • 0,5 яйця;
  • часник;
  • перець мелений Огородник™;
  • смалець;
  • смалець;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо пропустити через м’ясорубку, додати воду, частину яєць, сіль, перець мелений Огородник™, розтертий часник, добре перемішати.
  • 2 крокМасу викласти на вологу серветку, посередині розмістити нарізане скибками сало і кінчиками серветки з’єднати краї котлетної маси.
  • 3 крокРулет викласти на змащений смальцем лист, змастити яйцем, запекти в духовці.
  • 4 крокПодавати можна як в холодному, так і в гарячому вигляді.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test