
Рулет полтавський
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
6 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г свинини;
- 50 г води;
- 75 г сала;
- 0,5 яйця;
- часник;
- перець мелений Огородник™;
- смалець;
- смалець;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо пропустити через м’ясорубку, додати воду, частину яєць, сіль, перець мелений Огородник™, розтертий часник, добре перемішати.
- 2 крокМасу викласти на вологу серветку, посередині розмістити нарізане скибками сало і кінчиками серветки з’єднати краї котлетної маси.
- 3 крокРулет викласти на змащений смальцем лист, змастити яйцем, запекти в духовці.
- 4 крокПодавати можна як в холодному, так і в гарячому вигляді.