Рулетики із яловичини

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600-700 г м’якоті молодої яловичини;
  • 3-4 зубки часнику;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. оцту з рослинним маслом;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, змастити сумішшю оцту і олії та залишити на 20 хвилин.
  • 2 крокПотім посолити, посипати кожну скибку з середини перцем Огородник™, нарізаною цибулею і часником, загорнути у вигляді рулету, зв’язати ниткою і обсмажити в духовці на решітці. Перед подачею до столу зняти нитки.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test