
Рулетики із яловичини
-
Підготовка
45 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
6 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600-700 г м’якоті молодої яловичини;
- 3-4 зубки часнику;
- 1 цибулина;
- 2 ст. л. оцту з рослинним маслом;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати в поперек волокон, трохи відбити, змастити сумішшю оцту і олії та залишити на 20 хвилин.
- 2 крокПотім посолити, посипати кожну скибку з середини перцем Огородник™, нарізаною цибулею і часником, загорнути у вигляді рулету, зв’язати ниткою і обсмажити в духовці на решітці. Перед подачею до столу зняти нитки.