Риба смажена під маринадом

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г риби (тріски, хека, морського окуня);
  • 3 ст. л. борошна;
  • рослинна олія;
  • зелень петрушки;
  • кріп;
  • зелена цибуля.

Інгредієнти для маринаду:

  • 4 моркви;
  • 2 цибулі;
  • 0,5 склянки рибного бульйону;
  • 100 г томат-пюре;
  • чорний перець Огородник™;
  • лавровий лист Огородник™;
  • приправа «До риби» Огородник™;
  • кориця;
  • гвоздика;
  • цукор;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРибу разом із шкірою і реберними кістками нарізати на шматки, посолити, приправити перцем Огородник™, панірувати в борошні і обсмажити на олії.
  • 2 крокМоркву та цибулю нарізати соломкою, спасерувати, додати томат-пюре, влити рибний бульйон, додати перець та лавровий лист Огородник™, корицю, гвоздику і протушкувати 15-20 хвилин. В кінці тушкування додати сіль і цукор.
  • 3 крокОхолоджену рибу викласти на тарілку, залити маринадом, посипати зеленню і подрібненою зеленою цибулею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test