Рибний бульйон

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    45 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1-1,5 кг риби;
  • 2 стебельця селери;
  • 1 цибуля-порей;
  • зелень петрушки;
  • перець болгарський;
  • 1 ч. л. чебрецю ОгородникТМ;
  • 1 зубчик часнику;
  • 250 мл білого сухого вина;
  • сіль;
  • 1 яйце (білок);
  • 1 цибуля-порей (біла частина);
  • лавровий лист ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокРибу почистити, видалити нутрощі та зябра, добре промити. Відділити голову, хвіст та плавники, філе зняти з кістки та нарізати порціями. Голову, хвіст та плавники покласти в каструлю і залити водою, довести до кипіння і зняти піну. Ріпчасту цибулю та білу частину цибулі-порей нарізати кільцями, часник тоненькими пластинками. Зелень петрушки зв’язати у пучок.
  • 2 крокУ бульйон додати овочі, зелень, лавровий лист Огородник™, перець та сіль, влити вино і довести до кипіння. Бульйон необхідно варити на малому вогні, не накриваючи кришкою, протягом 30 хв. Шумівкою дістати голову, хвіст, плавники та овочі, і покласти в бульйон філе. Варити ще 7 хв., після чого філе витягнути, а бульйон процідити і знову покласти на вогонь.
  • 3 крокЗбити яєчний білок з 5 кубиками льоду, поступово влити в бульйон, помішуючи довести до кипіння. Зняти з вогню, залишити на 10 хв., після чого зняти з бульйону піну, що утворилася.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test