
Рибний соус бешамель
-
Підготовка
-
Готувати
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- голови і плавники риби;
- 1-2 цибулини;
- 1-2 зубчики часнику;
- 100 г борошна;
- 100 г вершкового масла;
- зелень петрушки;
- чорний перець горошком ОгородникТМ;
- томатна паста;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокРиб’ячі голови та плавники добре промити, цибулю та часник очистити. Викласти все в каструлю, додати петрушку, чорний перець горошком Огородник™, сіль та залити водою. Варити бульйон приблизно годину. Готовий бульйон процідити через марлю, повністю охолодити та видалити накопичений на поверхні жир. Для приготування соусу нам знадобиться 1 л бульйону.
- 2 крокУ сотейнику розігрійте 100 г масла, додайте борошно та підсмажте його до золотистого кольору. Потім поступово доливайте бульйон, помішуючи, щоб не утворилися грудочки, доведіть до кипіння. В кінці можна додати томатну пасту.