Рибний соус бешамель

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    20 хвилин

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • голови і плавники риби;
  • 1-2 цибулини;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 100 г борошна;
  • 100 г вершкового масла;
  • зелень петрушки;
  • чорний перець горошком ОгородникТМ;
  • томатна паста;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокРиб’ячі голови та плавники добре промити, цибулю та часник очистити. Викласти все в каструлю, додати петрушку, чорний перець горошком Огородник™, сіль та залити водою. Варити бульйон приблизно годину. Готовий бульйон процідити через марлю, повністю охолодити та видалити накопичений на поверхні жир. Для приготування соусу нам знадобиться 1 л бульйону.
  • 2 крокУ сотейнику розігрійте 100 г масла, додайте борошно та підсмажте його до золотистого кольору. Потім поступово доливайте бульйон, помішуючи, щоб не утворилися грудочки, доведіть до кипіння. В кінці можна додати томатну пасту.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test