
Рибний соус пікантний
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
5 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1,25 склянки рибного бульйону;
- 0,5 склянки збитих вершків;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 2 шт. цибулі-порей;
- 2 шт. помідор;
- маргарин або рослинну олію;
- перець чорний мелений ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокПомідори бланшувати та зняти шкірку, нарізати кубиками, цибулю нарізати скибочками. Тушкувати овочі в невеликій сковороді в маргарині, вершковому маслі або рослинній олії, викласти в миску.
- 2 крокУ маслі в сковороді пасерувати борошно, додати рибний бульйон та варити 5 хвилин. Потім додати готові пасеровані овочі та збиті вершки і заправити соус. Подавати до страв з відвареної або смаженої риби.