Рибний соус пікантний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1,25 склянки рибного бульйону;
  • 0,5 склянки збитих вершків;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 2 шт. цибулі-порей;
  • 2 шт. помідор;
  • маргарин або рослинну олію;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПомідори бланшувати та зняти шкірку, нарізати кубиками, цибулю нарізати скибочками. Тушкувати овочі в невеликій сковороді в маргарині, вершковому маслі або рослинній олії, викласти в миску.
  • 2 крокУ маслі в сковороді пасерувати борошно, додати рибний бульйон та варити 5 хвилин. Потім додати готові пасеровані овочі та збиті вершки і заправити соус. Подавати до страв з відвареної або смаженої риби.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test